Sport

BRAŞOV. RYDE continuă să îşi ascundă neputinţa în spatele CAZULUI CORONA. „Chiar ne-a fost rușine de celelalte națiuni”

 

Tomas Ryde a îngropat Naţionala de handbal feminin a României, care a făcut sub comanda sa un Campionat Mondial jalnic, referinţă fiind înfrângerea cu Japonia, 20-37.

Suedezul s-a ţinut de scaun, conştient că nu îl va mai angaja nimeni, însă a fost demis, logic.

În presa din Suedia, Ryde a pozat în victimă şi şi-a ascuns din nou neputinţa în spatele cazului Corona. „Tocmai făcusem un antrenament fantastic cu echipa înaintea Campionatului Mondial, pe 18 noiembrie. Apoi, la o jumătate de oră distanță, am primit un mesaj că avem un caz de dopaj în echipă. Știrea a creat haos și o dispoziție incredibil de proastă în echipă. Și chiar ne-a fost rușine de celelalte națiuni, Brașovul a avut jucători și în naționalele Muntenegrului, Braziliei și Ucrainei. CSM Corona Brașov a manipulat probabil sângele sportivelor cu ajutorul terapiei cu laser. A fost un pic neclar, dar probabil că asta a fost”, a spus Ryde conform prosport.ro. Totodată, acesta a menţionat că handbalistele de la Corona riscă 1-2 ani de suspendare.

CITEŞTE ŞI: 

CAZUL CORONA BRAȘOV. Suspendări de…

Pornind de la CAZUL CORONA BRAȘOV… „Refacerea e «intravenoasă»”!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare