Sport

BRAȘOV. Romeo Pașcu e „BAU-BAU”-ul Forestei!!! Sucevenii se tem că „stegarii” vor să amâne meciul!!!

 

Pentru Foresta Suceava, meciul de vineri cu FC Brașov, programat pe Stadionul „Tineretului” de la ora 17.30, a început deja.

Dorin Goian, președintele grupării bucovinene, crede că staff-ul de conducere „stegar” vrea să amâne partida, invocând că mai mulți jucători au indigestie: „Vor acuza problema azi sau mâine”.

Fostul internațional e convins că în spatele acestei strategii se află… Romeo Pașcu (foto), declarând într-o intervenție la Sport.ro: „Îl știm cu toții pe Romică Pascu. Noi plecăm cu autocarul de la Suceava și facem 5 ore și jumătate, iar mâine la prânz ei vor face indigestie. Au doi jucători suspendați, iar unul este accidentat. Vor mult de tot să amâne meciul cu noi. Nu ne putem întoarce înapoi cu 20 de ani. Astfel de practici se făceau înainte. Vreau doar să îi avertizez pe cei din FRF că vom verifica și vom trimite o adresă pentru a vedea și noi acele scutiri medicale care vor fi trimise la Federație”.

În încheiere, „Goe” a relatat că cel mai bun de pe teren trebuie să câștige, nu prin alte tertipuri.

După 11 etape disputate în Liga 2, FC Brașov și Foresta Suceava ocupă locurile 2 și 3 în clasament, având câte 25 de puncte. Lideră este Juventus București, cu 28 de puncte.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Am pierdut două puncte ca niște fraieri la Vâlcea. Sper să obținem un rezultat pozitiv cu Foresta”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button