Sport

BRAȘOV. Reunire la Corona. Burcea: „Ne dorim să prestăm un handbal spectaculos”

  • reunire lot handbal feminin iul 13_189247.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 05_189238.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 11_189245.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 08_189242.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 06_189243.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 15_189249.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 04_189239.JPG
  • reunire lot handbal feminin iul 34_189234.JPG
 

Jucătoarele de la Corona Brașov s-au reunit astăzi la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, dar singura acțiune a fost reprezentată de realizarea pozelor oficiale pentru noul sezon. Antrenorii Bogdan Burcea și Dumitru Berbece nu au condus nici măcar un scurt antrenament, jucătoarele plecând imediat după ce au stat în fața fotografului.
S-a organizat totuși o conferință de presă în care au fost prezentate Georgiana Ciuciulete și Anișoara Marcu. Totodată, Bogdan Burcea a vorbit despre programul din această vară și despre obiectivele din noul sezon.
„Până sâmbătă ne vom antrena la Stadionul «Carpați», după care vom pleca într-un cantonament de zece zile la Olimp. Pe 1 august vom susține primul amical, cu Cisnădie, pe teren propriu, apoi vor fi trei turnee, la Cluj (6-7 august), la Brașov (14-15 august) și «Bucharest Trophy» (20-23 august). Sunt mulțumit de lotul pe care îl avem în acest sezon. Ne dorim să prestăm un handbal spectaculos. Important este să ne ridicăm la nivelul maxim pe care îl poate atinge formația noastră. Aurelia Brădeanu a fost o piesă importantă în angrenajul nostru, dar mergem înainte. Echipa este importantă. Fiecare jucătoare își va câștiga locul în echipă prin ce va arăta la antrenamente. Multe grupări din Liga Națională s-au întărit. O competiție mai acerbă și mai valoroasă nu poate fi decât un lucru util”, a declarat Burcea. Despre promovarea celor opt jucătoare de la echipa de junioare II, tehnicianul a comentat: „Este important pentru un club să dispună de un centru de juniori care produce. Este bine și pentru ele că au urcat în echipa mare și că vor avea lângă ele sportive, oameni, caractere de la care pot învăța multe. Sper să se folosească de aceest lucru. Trebuie ca acest pas să fie făcut cu multă atenție. Noi, antrenorii, vom face tot ce putem pentru a le crește nivelul. Le vom acorda toată atenția și ne dorim să le oferim cât mai mult timp de joc”. 

* Camelia Hotea, noul căpitan
După plecarea Aureliei Brădeanu, Camelia Hotea a devnit căpitanul formației Corona Brașov. „Preiau ștafeta de la «Mica» și sunt sigură că nu vor fi probleme. Am lângă mine jucătoare valoroase, inteligente și sunt convinsă că ne vom descurca. Atuul nostru este omogenitatea. Trebuie să ne apărăm bine și să avem un joc exact pe atac. Handbalul 100% românesc poate face performanță. Am demonstrat deja acest lucru și o vom face în continuare”

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button