Sport

BRAȘOV. Reunire în anonimat a „lupilor”. Ede Mihaly va juca la Corona. Martin Lacroix va fi antrenor principal și în sezonul următor

 

Hocheiștii de la Corona Brașov s-au reunit astăzi și, după ce în zilele următoare vor efectua vizita medicală, vor începe pregătirile pe uscat. 

Conducerea secției nu a găsit de cuviință să anunțe faptul că echipa de hochei se va reuni, dorindu-se, probabil, ca gruparea campioană a României – susținută și din bani publici – să rămână în anonimat.

Au lipsit motivat Arpad Mihaly, Denis Zabludovski și Evgheni Emelianenko, în timp ce la Csanad Fodor s-a renunțat.

Oficialii brașoveni au mai perfectat un transfer important, Ede Mihaly (foto) semnând cu Corona. În sezonul trecut, Mihaly a evoluat la Dunărea Galați, reușind 7 goluri și 5 pase decisive în 37 de meciuri. 

Totodată, Balazs Gajdo, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Steaua București, a fost promovat în echipa de seniori a „lupilor”. 

În fine, Martin Lacroix, care a câștigat titlul cu Corona Brașov, va fi și în sezonul următor antrenorul principal al „lupilor”. El va avea și un secund. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button