Sport

BRAȘOV. Remiză în derby-ul orgoliilor. AS „SR” Brașov a cedat prima poziție în clasamentul Ligii 4

  • fani_8.jpg
 

După o săptămână „încinsă” de declarații tăioase și de faptul că organizatorii au decis să pună în vânzare bilete la prețul de 30 de lei, derby-ul orgoliilor, ACS Steagul Roșu Brașov – AS „SR” Brașov, s-a încheiat la egalitate, 1-1, un scor care ajută o singură formație, Precizia Săcele.

După cum au anunțat, fanii grupării AS „SR” nu au intrat pe stadion din cauza prețului biletelor și au stat cantonați pe Strada Cocorului. Chiar dacă nu au fost în tribune, aceștia au dominat fondul sonor. La final, au avut și un mesaj pentru conducerea clubului gazdă: „Sunteți plini de nesimțire, mulțumim de găzduire”.

Disputat pe Stadionul „ICIM”, pe un gazon rău, aspect la care a contribuit și ploaia, meciul a fost unul peste media campioantului în prima repriză. Cei de la ACS Steagul Roșu au intrat timorați, iar oaspeții au dominat primele 20 de minute. Startul bun de meci al elevilor lui Lucian Petre a fost concretizat și pe tabelă, Fânariu deschizând scorul în minutul 9, după o centrare de calitate a lui Horia Popa. Treptat, gazdele au echilibrat partida, iar până la pauză ambele formații au ratat ocazii bune de gol. Csere și-a încercat primul șansa la poarta lui Mutu, dar a trimis peste din interiorul careului. Dincolo, Cocan nu a găsit spațiul porții deși s-a aflat în poziție ideală, la 16 metri. Cârstea a treimis și el peste țintă din 14 metri, după care în minutul 37 gazdele au cerut gol la o fază la care Mutu a respins de pe linia porții mingea trimisă din careul mic de Cojocaru. Partea a doua a început o ratarea lui Csere, care nu a putut marca deși s-a aflat singur în centrul careului. Atacantul gazdelor s-a revanșat în minutul 58, când l-a învins pe Mutu și a restabilit egalitatea. A urmat o jumătate de oră de luptă în care oaspeții au căutat mai mult golul victoriei, în timp ce elevii lui Adrian Hârlab au preferat să se apere. Nu au mai fost multe ocazii, însă AS „SR” putea da lovitura în minutul 88. Horia Popa a trimis bine dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, din transversală mingea a ajuns la Oprea, care a trimis cu capul exact în portarul Murariu.

O remiză în urma căreia AS „SR” Brașov a cedat prima poziție a clasamentului. Cu 29 p, formația suporterilor „stegari” este la egalitate cu Precizia Săcele, care are însă golaveraj superior.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button