Sport

BRAȘOV. Reînvierea „Cooperativei”!

 

UPDATE: FC Braşov SR a câştigat amicalul cu Metaloglobus, 1-0, singurul gol fiind marcat de Sburlea. 

Ce VIP-uri la meciul amical de vineri, de pe „Tineretului”, dintre „new” FC Brașov / Corona / Scotch Club sau cum s-o mai numi echipa asta de la poalele Tâmpei care va juca în Liga 2 (detalii și dedesubturi – FC BRAȘOV. Informații de culise – pe surse; reacții dure ale fanilor…) și Metaloglobus București!

Este vorba de venerabilii Ioan Mărginean și Romeo Pașcu (foto), scoși din umbra cenușie a imperiului pentru a… reforma din temelii fotbalul brașovean. Așa cum savuros au comentat fanii pe rețelele de socializare, în spritul reformei „pluseriste”, ar mai trebui adus Mitică Dragomir într-un post de bugetar, iar imaginea clubului să fie Ioan Neculaie. Așa, la o minimă căutare, și „Pinalti” ar putea fi updatat, pentru că e liber de contract.

Ce va să fie?! Evident, o mare veselie înecată în tristețe, întrucât s-ar alege praful dintr-un proiect ce promitea valuri de șampanie în campania electorală dinaintea alegerilor locale. 

Altfel, am înțeles că SR Brașov va continua pe drumul său, cu posibilitățile avute, în Liga 3, în ecourile reverberante ale Primăriei care au surzit și dezamăgit, deopotrivă, gruparea fanilor „stegari”.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Noul președinte, numit astăzi! SURPRIZE…

FC BRAȘOV. UPDATE. Ioan Mărginean, DECLARAȚII OPTIMISTE după întrevederea avută cu primarul Allen Coliban…

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare