Sport

BRAȘOV. Reacții după tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României

 

La „Casa Fotbalului” a avut loc astăzi tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României la fotbal.

„Stegarii” se pot considera norocoși, formația lui Adrian Szabo evitând un duel cu o echipă din primul eșalon. Totuși, „galben-negrii” vor avea parte de o deplasare lungă, adversarul fiind Rapid CFR Suceava.

„Se poate spune că este o echipă accesibilă pentru noi. Mergem la Suceava să câștigăm, iar apoi să avem parte de un meci cu o formație din Liga 1. Totuși, Rapid CFR Suceava nu este o echipă rea, trebuie să facem un meci bun și să ne calificămm. Obiectivul nostru este să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României”, a menționat președintele „stegarilor”, Vasile Dochița.

După două etape scurse din Liga 2, Seria 1, Rapid CFR Suceava se află pe poziția a șasea, cu 3 p. 

Cealaltă formație din județ calificată în această fază, Unirea Tărlungeni va primi vizita Petrolului Ploiești.

„Întâlnim o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Vom trata foarte serios acest duel și vom încerca să dăm o replică bună. Ne vom măsura forțele cu o grupare puternică și acesta este un aspect pozitiv pentru noi. Momentan, avem alte probleme. Ne gândim la meciul cu Universitatea Cluj pe care suntem obligați să-l câștigăm”, a punctat tehnicianul Daniel Bona. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Cupa României. FC Brașov și Unirea Tărlungeni și-au aflat adversarele din 16-imi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button