Sport

BRAȘOV. Reacții după returul cu Metzingen. Bogdan Burcea: „Formația din Germania ne-a fost net superioară la toate capitolele”

 

Corona Brașov a fost eliminată în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a pierdut ambele partide cu Tus Metzingen, 22-26 la Brașov și 23-30 în Germania.

După disputa de aseară, care a avut loc la Tübingen, antrenorul Bogdan Burcea a declarart: „Le felicit pe fete pentru parcursul pe care l-au avut în Cupa EHF. Din păcate pentru noi, în semifinale echipa mai bună a fost Metzingen. Formația din Germania ne-a fost net superioară la toate capitolele. Este un final pentru noi în Europa, dar trebuie să ne adunăm fiindcă ne așteaptă acum încă trei meciuri în campionat de care depinde îndeplinirea obiectivului”.

Apoi, Oana Bondar a punctat: „A fost un meci foarte dificil, în care am avut de recuperat o diferență de patru goluri din tur. Am încercat să reducem aceast handicap încă din prima repriză și am avut un moment bun în care am putut face asta, însă faptul că am jucat în fața unei echipe cu experiență care a avut și avantajul terenului propriu, și-a spus cuvîntul. Îmi pare rău că nu am putut să ne calificăm în finală. Mai avem o șansă anul viitor și sperăm să reușim atunci”.

Marilena Neagu a menționat: „Suntem dezamăgite, dar trebuie să fim realiste și să spunem adevărul, echipa din Metzingen a fost mai bună. Pentru noi e primul an în cupele europene în această formulă și cred că trebuie să ne bucurăm că am trăit această exeriență din care cu siguranță am avut multe de învățat. Ne pare rău că nu am putut juca finala, dar poate anul viitor vom ajunge acolo”. 

FOTO: Facebook Corona Brasov

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona a pierdut și returul cu TuS Metzingen și a părăsit Cupa EHF


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare