Sport

BRAȘOV. Reacții după ACS Steagul Roșu – AS „SR”. „Ne pare rău că nu am putut să le oferim suporterilor noștri o bucurie”

 

Tehnicianul grupării ACS Steagul Roșu Brașov, Adrian Hârlab, s-a declarat mulțumit la finalul partidei pe care echipa sa a încheiat-o la egalitate, 1-1, cu AS „SR” Brașov.

„Am obținut un punct meritat, după un joc greu, de uzură. Îi felicit pe jucători pentru efortul depus și cred că pe viitor putem face o figură frumoasă. De trei săptămâni am pregătit acest meci. Știam că dacă jucătorii vor avea ambiție putem scoate un rezultat bun. Starea gazonului nu a avantajat pe nimeni. Nu a fost nici un fel de presiune, a fost un meci obișnuit de campionat. Mergem la Săcele să încercăm să câștigăm. Noi tratăm fiecare meci cu gândul la victorie”, a declarat Hârlab.

De partea cealaltă, tahnicianul Lucian Petre a menționat: „Un meci pe care nu am știut să îl gestionăm. Continuăm să ratăm mult, iar acum ne-a costat. Am avut 1-0 și nu am știut să profităm. Am făcut prea multe greșeli neforțate. Probabil că acesta este nivelul în acest moment și trebuie să muncim. O luăm de la zero, urmează un alt joc. Se pare că presiunea și-a pua amprenta pe evoluția unor jucători de la noi. Trecem peste, cu muncă și seriozitate putem duce lucrurile pe un făgaș normal. Nu cred că are importanță că am coborât pe poziția a doua la golaveraj, mai sunt multe meciuri. Nici măcar nu am ajuns la jumătatea campionatului. E un pas greșit și e important să depășim această sincopă cu maturitate”.

„Din păcate nu am reușit să câștigăm un meci de luptă care s-a disputat pe un teren greu. Am avut 1-0, dar am fost egalați în repriza a doua. Am avut câteva ocazii, dar nu am putut mai mult. Vreau să îi felicit pe suporterii noștri și le mulțumesc că au fost alături de noi și îmi pare rău că nu am putut să le oferim o bucurie. Am pierdut prima poziție, dar avem meciul cu Săcele pe «Tineretului». Vreau să terminăm turul pe primul loc”, a menționat Horia Popa (foto).

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Remiză în derby-ul orgoliilor. AS „SR” Brașov a cedat prima poziție în clasamentul Ligii 4

FOTO: Cătălin Ignat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button