Sport

BRAȘOV. Reacția FRSB, după accidentul groaznic al Szidoniei Lazsadi

 

Secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, a reacționat după accidentul groaznic suferit de Szidonia Lazsadi la Campionatele Naționale de schi alpin de la Azuga (detalii aici: Schioară de la Corona Brașov, la un pas de TRAGEDIE!!! ACUZE la adresa organizatorilor Campionatelor Naționale!!!).

„Federația nu are posibilitatea să monteze plase de protecție. Nici nu o poate face legal, pentru că domeniul schiabil nu este al ei. Nu se poate face o investiție pe proprietatea altcuiva. Apoi, noi am cerut clar ca juriul de concurs să facă o ședință și să decidă dacă se poate ține concursul. Juriul, antrenorii și sportivii au fost de acord să se desfășoare competiția. Din păcate, s-a întâmplat acest incident neferict, ghinionul acestui copil. Imediat, am sunat la Spitalul Clinic de Copii din Brașov, am discutat cu directorul medical Liviu Muntean despre acest caz. Am vorbit și cu tatăl fetei și i-am spus că Federația Română de Schi Biatlon va face totul pentru ea. FRSB va plăti operația și va asigura costurile pentru recuperare”, ne-a declarat Puiu Gaspar.

Oficialul FRSB a menționat că în România există plase de protecție pentru astfel de competiții, însă nu pot fi folosite.

„Astfel de echipamente au fost cumpărate pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care a avut loc la Brașov. Noi am cerut Comitetului de Organizare al FOTE să predea federației toate echipamentele, între care se află și astfel de plase, însă nu am primit nici un răspuns”, a mai spus Gaspar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button