Sport

BRAȘOV. „Războiul” declarațiilor de după Juventus – FC Brașov. Oprița: „În locul lui Țălnar veneam să câștig”; Țălnar: „El e doar maseur la echipă. Cară chelenul. Să discute cu maseurii mei”

  • oprita.jpg
 

Meciul Juventus – FC Brașov, încheiat cu victoria gazdelor, 2-1, a continuat și după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu, prin declarațiile celor doi tehnicieni.

„Au fost multe discuții din partea lor, au ieșit în ziare că îi furăm, că de ce nu se televizează meciul? A întrebat Cornel Țălnar de șapte ori în acestă săptămână. Nu se televizează de când a început campionatul. Nu e clar. Nu am fost de acord cu suma propusă. Lor le-a fost frică de noi, nu de arbitraj, dacă nu uităm cum au venit să joace. Eu în situația lor aș fi venit să atac și să câștig, nu să joc pentru un punct. Noi aveam un avans de 4 puncte, cu un egal aceasta se menținea. Eu așa consider, că i-a fost frică de noi nu de arbitraj. Am zis că îi «batem» rău și am făcut-o pe teren, după cum a decurs meciul. Să le dea federația trei puncte pentru că au ajuns o dată în careul nostru. Am vrut să câștigăm pentru vorbele care s-au spus toată săptămâna și pentru ce am pățit noi la Brașov”, a început Daniel Oprița.

Răspunsul lui Cornel Țălnar nu a întârziat: „Oprița deocamdată este un simplu maseur. El nu e antrenor, nu are carnet pentru asta. Nu știu în ce calitate vorbește, de maseur sau de organizator de competiții. El să discute cu maseurii mei, să mai ceară un chelen, un unguent. Despre fotbal poate vorbi cu mine când va avea o diplomă. Mă deranjează, pentru că l-am avut jucător și văd că tupeul lui este maxim. Îmi pare rău pentru el. Eu am spus doar că meciul ar trebui televizat, jucau primele două clasate. Îl credeam un băiat care are capul pe umăr, dar pentru că trebuie să care chelenul la echipă și pentru că ține prea mult unguentul în mână a uitat de bunele maniere. E vorba și despre cei șapte ani de acasă și de respectul pentru un om care i-a fost profesor”

Despre meci și despre planurile pentru iarnă, „Papa” a comentat: „O înfrângere care nu trebuia să vină. Sunt trei meciuri în care am pierdut puncte pe final. Un gol care putea fi evitat fără probleme, dar ăsta este fotbalul. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Păcat că am pierdut cinci puncte în ultimele două partide, dar mergem înainte. Îi felicit pe băieți pentru evoluția din tur. Trebuie să întărim lotul în iarnă pentru a aborda altfel ce a mai rămas din retur. E nevoie de 4-5 jucători peste ce avem acum. Sper că nu vor fi probleme și că vom continua. Nici nu vreau să mă gândesc la altceva, am muncit degeaba cinci luni? Cei care vor conduce acest club să asigure toate condițiile pentru a putea continua parcursul pe care l-am avut până acum”.

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. K.O. în minutul 86. „Stegarii” au încheiat anul cu o evoluție modestă pe terenul liderei. Lupta pentru promovare continuă în 2017


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button