Sport

BRAȘOV. Râșnovul sărbătorește Ziua Mondială a Zăpezii

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Zăpezii, la finalul săptămânii, la Baza Olimpică a Sporturilor de Iarnă de pe Valea Cărbunării din Râșnov, Primăria orașului, în colaborare cu Federația Română de Schi și Biatlon și cu Clubul Olimpic Sportiv Cetate Râșnov, va organiza mai multe manifestări sub egida Federației Internaționale de Schi.

Astfel, sâmbătă sunt programate Cupa Cetate Râșnov la biatlon, copii și cadeți, proba individuală (concurs cu caracter republican) și un concurs de schi fond cu start în bloc pentru copii. Apoi, duminică vor avea loc Cupa Cetate Râșnov la biatlon copii și cadeți – proba scurtă, concursul de sărituri cu schiurile pentru copii și cadeți, de la trambulinele K 15, respectiv K 35 și un concurs național al veteranilor – patrule.

„Ziua Mondială a Zăpezii se desfășoară în țări din întreaga lume, sub patronajul Federației Internaționale de Schi, și are rolul de a-i motiva pe copii să practice sporturile de iarnă, dar și de a promova aceste activități în rândul tuturor grupelor de vârstă, ca un mod sănătos și antrenant de petrecere a timpului liber. Prin tradiția sa, rezultate, bază de selecție, dotări, era firesc ca Râșnovul să se alăture acestei sărbători mondiale, lucru pe care l-a făcut de acum câțiva ani. De la copii până la veterani, râșnovenii iubesc și practică sporturile de iarnă. O dovadă în plus în acest sens este faptul că la această ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii mizăm pe participarea a circa 1.500 de copii și adolescenți, cărora li se vor adăuga părinții și chiar bunicii”, a declarat viceprimarul orașului, Liviu Butnariu, care îndeplinește atribuțiile de primar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button