Sport

BRAȘOV. Râșnovul are etape de CUPĂ MONDIALĂ și în sezonul 2016-2017!!!

 

Federația Internațională de Schi (FIS) a stabilit calendarul provizioriu al sezonului 2016-2017 pentru competițiile importante de sărituri cu schiurile.

Astfel, județul Brașov, prin orașul Râșnov, a rămas în circuitul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, urmând a găzdui, la complexul olimpic situat pe Valea Cărbunării, două etape, în 28 și 29 ianuarie 2017.

Cupa Mondială feminină va începe la Lillehammer (Norvegia), în data de 2 decembrie 2016, ultima rundă având loc la Oberstdorf (Germania), pe 19 martie 2017.

În viitorul sezon, la Lahti, în Finlanda, se vor disputa Campionatele Mondiale de schi nordic ale seniorilor, în perioada 22 februarie – 5 martie 2017.

Ca o noutate, două runde din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile au fost atribuite Coreei de Sud, la Pyeongchang, acolo unde în 2018 se vor desfășura Jocurile Olimpice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare