Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie punctează în Cupa Mondială! / Sara Takanashi, la al 60-lea succes în competiția elitelor

  • takanashi.png
 

UPDATE 1. Cu sărituri de 92 și 99 de metri și 239,2 puncte, japoneza Sara Takanashi (foto 2: FIS Ski) a bifat a 60-a victorie în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile și și-a confirmat forma maximă înaintea Campionatelor Mondiale de schi nordic de la Oberstdorf, programate a începe săptămâna viitoare.

„Tehnica mea este din ce în ce mai bună, așa încât sunt foarte mulțumită atât de rezultat, cât și de modul în care am sărit. Nivelul săriturilor cu schiurile feminine este din ce în ce mai ridicat, prin urmare este tot mai greu să urci pe podium”, a declarat Sara Takanashi la conferința de presă.

Nika Kriznar din Slovenia, care astăzi a ocupat locul trei (88 m și 92,5 m; 228,6 puncte), rămâne la șefia Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile cu un total de 611 puncte, chiar înaintea lui Takanashi (606 puncte).

………………………………………………………………………………………………….

UPDATE. Dana Haralambie a încheiat pe locul 28, acumulând încă 4 puncte în Cupa Mondială. A sărit 79 de metri în manșa secundă, având un total de 176.6 puncte.

Victoria de astăzi de la Râșnov i-a revenit Sarei Takanashi din Japonia (239.2 p), cu 99 de metri săriți în a doua manșă, care a obținut, astfel, al 60-lea său succes în Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile. Pe locul secund s-a clasat Silje Opseth (Norvegia), iar pe locul 3, Nika Kriznar (Slovenia), care conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale.

După-amiază, de la ora 15.15, tot pe Valea Cărbunării, se va desfășura o etapă din Cupa Mondială masculină de sărituri cu schiurile.

………………………………………………………………………………………………….

Sportiva brașoveană de la CS Dinamo a avut, astăzi, în etapa de Cupă Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, o evoluție mai bună decât ieri (BRAȘOV – RÂȘNOV, CUPA MONDIALĂ. Dana Haralambie, din păcate… / Update. Victorie slovenă!).

Cu o săritură de 85.5 metri, Dana Haralambie a acumulat 93.2 puncte, clasându-se pe locul 28 după prima manșă.

Primele 30 de performere, care punctează în Cupa Mondială, s-au calificat în manșa secundă.

La finalul primei manșe, prima este japoneza Sara Takanashi – 119.8 puncte, fiind urmată de Eva Pinkelnig (Austria, -1.1 p) și Ema Klinec (Slovenia, -1.7 p).

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. Situație generată de Covid! NOU LIDER în Cupa Mondială la sărituri cu schiurile…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare