Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV, CUPA MONDIALĂ. Cine concurează pentru România?!… / DEZBATERE interesantă

 

În concursurile de sărituri cu schiurile de la Râșnov, contând pentru Cupa Mondială (detalii: BRAȘOV – RÂȘNOV. 3 zile cu etape de Cupă Mondială! REGAL de sărituri cu schiurile), și România va avea reprezentanți. 

La masculin, speranțele noastre către un rezultat bun se îndreaptă către Daniel Andrei Cacina (foto), recent revenit de la Lahti – Finlanda, unde a ocupat locul 14 la Campionatele Mondiale de juniori (a învins austriacul Niklas Bachlinger), iar la feminin ne vom bizui pe Dana Vasilica Haralambie. 

În proba de echipe mixt, „tricolorii” vor fi Dana Haralambie, Diana Trâmbițaș, Daniel Andrei Cacina și Sorin Mitrofan. Această probă va fi inclusă, în premieră, în programul Jocurilor Olimpice, la Beijing, anul viitor.

Apoi, pe lângă TVR și Eurosport, alte două televiziuni și-au anunțat prezența la Râșnov, pentru a transmite în direct întrecerile de pe Valea Cărbunării, este vorba de RTVS (Slovenia) și NHK (Japonia).

Evenimentul Cupei Mondiale va fi completat, la Râșnov, și de o dezbatere Zoom intitulată „Prezentul și viitorul săriturilor cu schiurile pentru femei”, unde vor lua cuvântul: americanca Sarah Hendrickson, campioană mondială, reprezentantă a Comisiei Sportivilor – FIS; japoneza Chika Yoshida, Race Director FIS, Gregor Peternel, RTV Slovenia. Moderator va fi Elsa Arapi, Eurovision Sport.

Dezbaterea va avea loc miercuri, 17 februarie, la ora 17.00 în România, și va fi disponibilă pentru vizualizare prin următorul link: https://zoom.us/j/97694034514

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare