Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV, CUPA MONDIALĂ. Absențe de marcă în echipa Austriei, dar și o revenire în competiții…

 

Echipa masculină de sărituri cu schiurile a Austriei va avea la Râșnov mulți tineri în componență, în frunte cu noul campion mondial de juniori, Niklas Bachlinger. Nu vor fi prezente pe Valea Cărbunării, la concursurile de Cupă Mondială (masculin și echipe mixt), vedetele Stefan Kraft, Daniel Huber, Michael Hayboeck, Philipp Aschenwald și Jan Hörl, care se vor pregăti pentru Mondialele de schi nordic, programate la Oberstdorf, în perioada 23 februarie – 7 martie.

În schimb, lotul feminin al Austriei va miza pe toate „numele grele” la întrecerile din România (Lisa Eder, Chiara Hoelzl, Daniela Iraschko-Stolz), fiind anunțată și revenirea Evei Pinkelnig (foto – FIS Ski), în vârstă de 32 de ani, care a suferit o ruptură de splină în decembrie anul trecut, la un antrenament.

„Îi rog pe toți să înțeleagă că nu voi vorbi despre cum au fost săptămânile și lunile trecute pentru mine și despre decizia privind viitorul meu în sport. Campionatele Mondiale sunt aproape, iar atenția mea este focusată pe această provocare. După sezon, voi privi înapoi la ceea ce s-a întâmplat, dar acum mă uit doar înainte. Sunt extrem de fericită și motivată să revin în Cupa Mondială”, a declarat Eva Pinkelnig, înaintea concursurilor de la Râșnov.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. 3 zile cu etape de Cupă Mondială! REGAL de sărituri cu schiurile

BRAȘOV – RÂȘNOV, CUPA MONDIALĂ. Cine concurează pentru România?!… / DEZBATERE interesantă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare