Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Ce au făcut săritorii noștri la Cupa Carpați?!…

 

Ieri, la Râșnov, pe trambulina având K 64 de metri situată pe Valea Cărbunării, s-a disputat o etapă din cadrul Cupei Carpați la sărituri cu schiurile pe material sintetic.

Concurența a fost acerbă, multe țări având delegații prezente la evenimentul organizat în județul Brașov.

În concursul feminin, podiumul a fost în totalitate polonez, cu Kamila Karpiel câștigătoare (214.6 puncte, rezultate din două sărituri de câte 63.5 metri). Din partea României, cel mai bun rezultat l-a obținut Diana Trâmbițaș, locul 5 (201.9 p – 61.5 și 60 m). Carina Militaru a fost a 6-a, Daria Chindriș s-a clasat pe a 10-a poziție, în timp ce Delia Folea a încheiat pe locul 21.

La masculin, victoria i-a revenit cehului Radek Selcer (233.1 puncte – două sărituri de câte 66.5 metri). Pe locul doi s-a clasat conaționalul său Jakub Sikola, al treilea fiind rusul Ilya Baskakov. Primul dintre români a fost Radu Păcuraru, al 8-lea (217.3 p – 63 m și 63.5 metri). De asemenea, Farkas Hunor a terminat pe 12, Andrei Feldorean, pe 14, Daniel Andrei Cacina a fost al 16-lea, în top 30 intrând și Florin Feroiu – 28 și Attila Benedek – 29.

Astăzi, tot pe Valea Cărbunării, se dispută concursuri din cadrul Cupei FIS la sărituri cu schiurile, atât la feminin, cât și la masculin.

Reamintim, sâmbătă și duminică, Râșnovul va găzdui în premieră două etape din Cupa Continentală masculină, putând fi văzuți „zburând” sportivi cu performanțe remarcabile în Cupa Mondială.

Foto: Primele 6 clasate în cadrul etapei de la Râșnov contând pentru Cupa Carpați


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare