Sport

Braşov. Rareş Ailincă, aur la Cupa Muşchetarul!

  • cupa5_195648.jpg
  • cupa1_195649.jpg
 

Recent, peste 100 de copii de la cele mai importante cluburi din ţară, dar şi de la CS Chişinău, s-au întrecut la Râşnov, la prima ediţie a Cupei Muschetarul la sabie. Competiţia a fost rezervată copiilor născuţi în 1999 (cadeţi) şi 2000, (speranţe) fete şi băieţi şi a avut loc în week-end.

„Concursul băieţilor (speranţe) a fost câştigat de Rareş Ailincă (CSM Braşov). După un parcurs fără greşeală în faza grupelor , Ailincă a trecut cu 15-13 de Vlad Grădişteanu în faza sferturilor de finală.

În semifinale, sportivul de la CSM Braşov (antrenori Marius Gălăţanu şi Mircea Manciuc) s-a impus cu 15-11 în faţa lui Alexandru Băiaşu (ACS Duel Bucureşti). În finală, Rareş Ailincă l-a întâlnit pe Răzvan Stănescu (CSS Slobozia, sportiv care se antrenează la Centrul Olimpic de la Braşov).

Întâlnirea a fost echilibrată până spre final, când Ailincă a reuşit câteva asalturi foarte bune şi a închis tabela la 15-13 ! Şi fetele de la CSM Braşov au avut un parcurs foarte bun. Monica Rether (cadeţi) şi Creţu Diana (speranţe) au intrat în posesia medaliilor de bronz“, se arată într-un comunicat oficial.

La speranţe fete, s-a impus Sabina Martiş (Steaua Bucureşti). Primul loc la cadete a fost adjudecat de Ana Ciobanu (CSM Iaşi, sportivă care se pregăteşte la Centrul Olimpic Braşov). De asemenea, concursul cadeţilor a fost câştigat de George Dragomir (CSS Slobozia, sportiv care se pregăteşte la Centrul Olimpic de la Braşov), se mai arată în comunicat. Concursul a fost organizat de ACS Muşchetarul Braşovean, cu sprijinul primăriei oraşului Râşnov şi al Federaţiei Române de Scrimă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button