Sport

BRAȘOV. Radim Valchar, reacție pe Facebook. Acuze grave. „În România probabil nu există justiție”. Corona, titlu la masa verde?

  • screenshot-1_60.jpg
 

Radim Valchar își caută dreptatea în instanțele din România (detalii aici: BRAȘOV. Viitorul lui Radim Valchar se judecă mâine. Naționala de hochei pe gheață riscă să piardă un jucător valoros).

Hocheistul care după decizia de astăzi (detalii aici: BRAȘOV. UPDATE. „Cazul Valchar”. Ce a decis astăzi Judecătoria Miercuriea Ciuc…) are șanse infime să mai poată îmbrăca tricoul primei reprezentative a României a reacționat printr-un comentariu pe grupul de Facebook HocheiRomania, după ce a foat acuzat de unii suporteri, probabil ciucani.

El a explicat clar că înțelegerea pe care o avea cu Sport Club Miercurea Ciuc se poate termina unilateral dacă clubul nu îl plătește timp de 30 de zile. „După tot ce s-a întâmplat, când văd că în această țară probabil nu există justiție, mă gândesc să renunț la hochei”, a scris cehul.

O altă speță pe care Valchar anunțat-o incriminează clubul din Miercurea Ciuc, dar și Federația Română de Hochei pe Gheață, iar aici FRHG are obligația să intervină. Practic, Valchar a precizat că a jucat timp de doi ani pentru Sport Club Miercurea Ciuc fără a avea dreptul să o facă, pentru că nu a avut ITC (International Transfer Card).

„Aproape toată lumea știe că ITC-ul meu nu a fost în România în ultimii doi ani, am fost un jucător ilegal. Când mi-am încheiat contractul cu Miercurea Ciuc, pe 2 septembrie 2019, clubul a cerut ITC-ul meu Federației din România, deși acesta era în Franța. Deși FRHG știa că nu vreau să mai joc la Miercurea Ciuc a aprobat ITC-ul meu către acest club. Totuși, este o întrebare. Pe ITC este nevoie de semnătura jucătorului, iar eu nu am semnat nimic. Este legal ce s-a făcut?”, a scris Valchar.

Dacă ceea ce spune Valchar este real, iar Sport Club Miercurea Ciuc l-a folosit fără a avea ITC, atunci, trebuie să existe sancțiuni.

Astfel, în condițiile în care Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat titlul național în 2018 folosindu-l pe Radim Valchar ilegal, Corona, care a pierdut respectiva finală, club finanțat din bani publici, are obligația, pentru locuitorii orașului, care plătesc impozite, să se bată pentru a se face dreptate și pentru a aduce Brașovului acest titlu.

FOTO: FRHG, titlul cucerit de Miercurea Ciuc în 2018


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare