Sport

BRAŞOV. Puştii de la Corona, o nouă experienţă de neuitat în Canada. Meciuri cu New York Islanders şi Boston Bruins – GALERIE FOTO

  • 4_74.jpg
  • amicalny_296769.jpg
  • amicabos_296770.jpg
  • 5_84.jpg
  • 6_65.jpg
  • 7_48.jpg
  • 8_47.jpg
  • 9_50.jpg
  • 12_13.jpg
  • 13_9.jpg

România a fost din nou reprezentată la celebrul Tournoi International de Hockey Pee-Wee de Quebec. Team Romania Wolves, formată din puşti de 13 ani, a participat la clasa „AA” a competiţiei din Canada, iar experienţa a fost una de neuitat pentru micii hocheişti.

Din echipa antrenată de Laszlo Kovacs au făcut parte sportivi de la patru cluburi din ţară, Corona Braşov, Miercurea Ciuc, Gheorgheni şi Triumf Bucureşti.

Înainte de startul competiţiei, Team Romania Wolves a avut parte de două meciuri amicale de gală, cu New York Islanders, scor 4-4, şi cu Boston Bruins, scor 2-2.

În competiţia oficială, Team Romania Wolves a debutat cu o victorie, 2-0 cu Nord-Ouest Pionniers, golurile fiind marcate de Vlad-Ştefan Surugiu şi Alexandru-Iosif Puşcaşu. Meciul s-a jucat în „Videotron Center” din Quebec. Apoi, ai noştri au părăsit întrecerea, după ce au pierdut, 0-3, cu Pownal Red Devils.

În Canada, micii hocheişti români au avut parte şi de o surpriză, urmărind live meciul din NHL, Montreal Canadiens – Florida Panthers.

„Încă o dată, am trăit o experiență grozavă. Ca de fiecare dată, am fost primiţi cu căldură de toată lumea. Organizarea turneului a fost mai grea acum, după perioada de Covid. Copiii au fost entuziasmați. Au găsit acolo lucruri pe care le văd numai la televizor și sunt sigur că, după întoarcerea în tară, vor avea o altă atitudine și respect față de acest sport. A fost a treia paricipare la acest turneu, dar niciodată nu ne-am făcut de rușine. Dimpotrivă, ne-am făcut un nume acolo și sunt mândru de copii, de părinți, de sponsori. Sunt câțiva oameni, foarte puțini de fapt, ce fac tot posibilul ca din an în an să ajute acești copii pentru a putea măcar să spere că odată vor ajunge mari hocheiști. Îmi doresc ca acasă să aibă macar 10% din condițiile pe care le au cei de acolo”, a declarat pentru www.mytex.ro antrenorul Laszlo Kovacs.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare