Sport

BRAȘOV. Purtătorul de drapel al României la deschiderea J.O. de la PyeongChang este…

 

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) a stabilit ca biatlonistul Marius Petru Ungureanu (foto), legitimat la CS Cheile Grădiștei – Brașov, să fie purtătorul drapelului României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă PyeongChang (Coreea de Sud) 2018.

„Mă bucur pentru votul unanim pe care Mihai Petru Ungureanu l-a primit pentru a fi purtătorul de drapel al delegației României. S-a optat pentru un sportiv tânăr  pentru a transmite un mesaj de încurajare tinerilor participanți. Este o frumoasă predare de ștafetă, de la o sportivă atât de titrată cum e Eva Tofalvi, aflată la a șasea participare și purtător de drapel la trei ediții, la un tânăr debutant. Îl felicit și mă bucur pentru el”, a declarat brașoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR.

Mihai Petru Ungureanu a devenit în 2015 campion mondial la biatlon role juniori, la Cheile Grădiștei, în proba de pursuit, la sprint el clasându-se pe locul doi.

Componența delegației României ce va fi prezentă la Olimpiada care se va desfășura în perioada 9-25 februarie a.c. o puteți citi aici: Ei vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la PyeongChang. Ce obiective vor avea sportivii noștri în Coreea de Sud?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare