Sport

BRAȘOV. Protocolul ACS SR Municipal – Corona nu va fi semnat până la startul returului Ligii 3. Ce se întâmplă cu echipa fanilor „stegari”?

 

Sunt probleme cu parteneriatul dintre ACS SR Municipal Brașov și Corona Brașov, care nu poate fi semna.

Totuși, oficialii formației de fotbal au dat asigurări că gruparea are fondurile necesare pentru a termina campionatul.

„Clubul nostru și ASC Corona 2010 Brașov au convenit să continue negocierile cu privire la protocolul de colaborare. Chiar dacă ne-am înțeles în privința majorității punctelor din protocol, mai rămân câteva aspecte care nu pot fi finalizate până la începerea campionatului. Cu ajutorul sponsorilor și cu suportul financiar al suporterilor, SR Brașov dispune de resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit returul sezonului 2018-2019, având o echipă formată integral din tineri de perspectivă din fotbalul brașovean”, a precizat Alexandru Filip, purtătorul de cuvând al Ligii Suporterilor Stegari și al ACS SR Municipal Brașov.

Returul Ligii 3, Seria a 3-a, va începe la finalul săptămânii, ACS SR Municipal Brașov urmând să joace sâmbătă, de la ora 15.00, la Pucioasa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare