Sport

BRAȘOV. Programul echipei de hochei Corona în noul sezon al Ligii Mol. „Lupii” debutează la Belgrad

  • 1_185.jpg
  • 2_130.jpg
 

Oficialii Ligii Mol au realizat un țintar al sezonului regulat al competiției, care în acest moment este în dezbatere. În perioada imediat următoare va fi definitivat.

În noul sezon, echipele vor juca două meciuri în deplasare și două acasă cu fiecare adversar, ajungându-se la un total de 40 de confruntări. Pentru play-off sunt mai multe variante, probabil în faza eliminatorie urmând să ajungă primele opt clasate, care vor juca în sistemul 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

„Lupii” vor începe sezonul cu trei partide în deplasare, cu HK Belgrad (10 septembrie), Ferencvaros (12 septembrie) și Ujpest (13 septembrie), după care vor urma două confruntări la Patinoarul „Olimpic”, cu Fehervar Titanok (20 septembrie), Ferencvaros (23 septembrie). Pe 24 septembrie va fi primul meci cu Sport Club Miercurea Ciuc, în Harghita, urmat de patru întâlniri la Brașov, cu Ujpest (26 septembrie), DVTK Jegesmedvek (29 septembrie) și Dunărea Galați (1 și 2 octombrie).

Programul complet al Coronei poate fi văzut în foto 2 și foto 3. 

Altfel, „lupii” au intrat în vacanță până pe 1 august, când va începe pragăritea pe gheața Patinoarului „Olimpic”. Doar doi jucători, Rory Rawlyk și Ian McDonald vor ajunge mai târziu, urmând să se alăture lotului pe 8 august. 

Articole asemănătoare

Totodată, numele antrenorului va fi anunțat în perioada imediat următoare. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button