Sport

BRAŞOV. Program infernal pentru handbalistele de la Corona

 

Corona Braşov va juca luni, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, cu Unirea Slobozia, în etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Pentru formaţia de la poalele Tâmpei, această confruntare va fi ultima înaintea unui adevărat tur de forţă. După disputa de luni, pentru Corona vor urma patru partide tari. Pe 21 februarie va avea loc, în Danemarca, manşa tur a duelului cu Odense din sferturile Cupei EHF, apoi, probabil pe 24 februarie, Corona va juca la Bucureşti cu CSM. Va urma, pe 28 februarie, returul cu Odense, după care, probabil pe 2 martie, confruntarea cu HCM Baia Mare. Patru meciuri în doar 11 zile, în condiţiile în care lotul grupăii braşovene este măcinat de accidentări. 

„Va fi extrem de greu, sunt meciuri cu miză, într-un interval scurt de timp. Ar fi important să reuşim să recuperăm măcar una dintre jucătoarele accidentate pentru perioada următoare, să vedem dacă se va putea. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel, să ne mobilizăm şi să încercăm să continuăm parcursul bun pe care l-am avut în acest an. E bine că am avut linişte, nu am mai fost băgaţi în seamă şi cred că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a venit această creştere de formă. Au fost momente în care ne-am pierdut încrederea, în care a fost greu să facem faţă presiunii şi în care am clacat. Mă bucur că fetele au continuat să muncească şi că au venit aceste realizări. Strategia noastră a dat roade. Trebuie felicitaţi toţi cei din staff pentru modul în care arată echipa acum, îi mulţumesc preparatorului fizic Marius Grancea, care a avut o contrubuţie importantă”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea. 

Datele meciurilor cu Odense sunt clare, în schimb zilele partidelor cu CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, preluate de pe site-ul Federaţiei Române de Handbal, ar putea fi schimbate, în urma negocierilor dintre cluburi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button