Sport

BRAȘOV. Primul derby al sezonului în Liga 4. Ce a spus Lucian Petre, antrenorul echipei suporterilor „stegari”, despre duelul cu Olimpic Zărnești. Meciul se joacă mâine, de la ora 17.00

 

Primul derby al Ligii 4 brașovene la fotbal este programat în runda a treia a campionatului. Mâine, de la ora 17.00, la Zărnești, față în față vor fi echipele de pe primele două locuri ale clasamentului, gazdele de la Olimpic și AS „SR” Brașov, echipa suporterilor „stegari”.

În primele două runde, ambele grupări au obținut victorii. În etapa inaugurală, cele două s-au impus cu 10-0, zărneștenii acasă cu Avântul Dumbrăvița, brașovenii la Ghimbav, cu Aripile. Apoi, Olimpic a trecut cu 6-0 în deplasare de Prietenii Rupea, iar AS „SR” a dispus cu 4-1, pe „Tineretului”, de Chimia Orașul Victoria. Astfel, cele două ocupă primele locuri ale ierarhiei, cu câte 6 p, zărneștenii având avantajul golaverajului, 16-0, față de 14-1.

„Pentru noi, până acum, fiecare meci a reprezentat un test. Rămân la părerea că în acest moment Zărnești și Săcele sunt echipele cel mai bine pregătite. Cred că va fi un meci frumos. Vor fi față în față două formații care joacă fotbal. Noi avem încă de lucru și încercăm să ne punem cât mai rapid pe picioare. Poate că rivalii de vineri sunt mai așezați, mai omogeni și au avantajul că au început mult mai repede pregătirea. Însă, noi putem depăși aceste lucruri, trebuie să ne mobilizăm și să facem un joc bun. Nu văd o favorită în acest duel, fiecare combatantă are șansa ei. Nu cred că putem discuta despre faptul că cine se va impune va avea un avantaj în lupta pentru promovare. Este mult prea devreme, sunt convins că pe parcursul acestui campionat se vor pierde puncte. Eu sper să nu fim noi cei care să cedem puncte, dar va fi un sezon lung. Rămânem la ideea noastră și o luăm pas cu pas, meci cu meci”, a declarat antrenorul brașovenilor, Lucian Petre.

Runda a treia a Ligii 4 brașovene a debutat miercuri seară cu partida Cetatea Homorod – Carpați Berivoi.

Celelalte confruntări vor avea loc sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, programul fiind: Aripile Brașov – Voința Hurez; Chimia Orașul Victoria – Precizia Săcele; Inter Tărlungeni – Prietenii Rupea; Inter Cristian – Avântul Dumbrăvița; ACSM Codlea – ACS Steagul Roșu Brașov; Olimpic Voila – ACS Colțea 1920 Brașov.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button