Sport

BRAŞOV. Primul amical pentru Kids Tâmpa. Scor…

 

Kids Tâmpa Braşov a jucat ieri primul meci amical din această iarnă. La Tg. Secuiesc, „urşii” au cedat, 1-4, în faţa grupării de Liga 2, Aerostar Bacău. Crihan a marcat golul braşovenilor.

„Am folosit tot lotul pe care l-am avut la dispoziție pentru a vedea unde ne situăm la acest debut de pregătiri. Chiar dacă scorul este unul server, nu am jucat chiar așa rău. Experiența superioară a adversarului și-a spus cuvântul, dar și noi am avut momente în care am arătat că nu suntem străini de fotbal. Acest prim meci ne-a arătat foarte clar unde avem de lucrat și ce trebuie să facem pentru a ajunge la o exprimare fotbalistică cât mai aproape de ceea ce se asteaptă de la noi”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii principali ai „urșilor”.

Tehnicienii brașoveni au folosit următorii jucători: Câșlariu, Baragoană, Sburlea, Stoica, D. Mureșan, Goșman, Cupu, Enache, Zota, Ionescu, Marin, Moldovan, Mitrică, Popa, Garvalov, Dani, Kerekes, Dumitraș, Crihan, Tenică, Moroie, A. Mureșan și Andrieș.

Pentri ACS Kids Tâmpa urmează, joi, un test cu Dunărea Călăraşi, o altă echipă de Liga 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare