Sport

BRAȘOV. Primarul Scripcaru și proiectul stadionului! Două variante…

 

În ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local – transmisă în direct pe youtube, primarul George Scripcaru a adus în discuție și subiectul privitor la un nou stadion modern în municipiul Brașov.

Apelând la serviciile firmei clujene care se ocupă de proiectul Sălii Polivalente din Bartolomeu – detalii, aici: BRAȘOV. Noutăți cu privire la Sala Polivalentă!!! Nici Stadionul „Tineretului” n-a fost uitat!!!, pentru un punct de vedere privind stadionul, s-a evocat posibilitatea construirii unei arene pe locul unde acum se află CSS Brașovia (vezi foto), cu o capacitate între 25.000 și 35.000 de locuri, conform normelor FIFA.

„Ar fi un areal destinat 100% sportului”, a spus George Scripcaru, care a punctat că CSS Brașovia ar putea funcționa în continuare în acea locație.

„Dar, CSS Brașovia aparține de Ministerul Educației și proiectul depinde de modul în care ne vom înțelege cu proprietarul”, a punctat edilul.

În cazul în care varianta prezentată pică, Scripcaru a spus că are în vedere modernizarea Stadionului „Tineretului”, la o capacitate de 12.000 de locuri, cu inconvenientul locurilor de parcare de acolo. Primarul a menționat că a cerut, deja, să se aloce banii necesari pentru acest lucru.

Interesant este că în Bartolomeu, încă din 1987 exista un proiect de stadion și de o sală a sporturilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare