Sport

BRAȘOV. Primarul Coliban, NOUTĂȚI referitoare la CSM Corona / Ce buget a avut anul trecut?!…

 

Într-un nou episod din Jurnalul Primarului, ținut pe Facebook, Allen Coliban a adus în discuție și subiectul CSM Corona Brașov, grupare susținută într-o foarte mare măsură din bani de la bugetul local, aspect care, se știe, a generat multe discuții, mai mult contra, în rândul fanilor (mai ales a celor „stegari”) și al reprezentanților celorlalte cluburi din oraș.

„Am avut întâlniri cu personalul implicat la CSM Corona, am discutat cu fosta conducere. Urmează să am o discuție și cu președinții de secții sportive. Bineînțeles, finanțarea se va focusa pe partea de copii și juniori. În ceea ce privește performanța, ne vom baza pe secțiile care au tradiție în Brașov și o piramidă construită. Oricum, bugetul de peste 20 de milioane de lei, care a fost anul trecut, nu are cum să se repete. După o analiză amănunțită și o dezbatere publică, vom decide pașii de urmat”, a declarat primarul Allen Coliban.

Probabil, se va miza la nivel de seniori pe handbal, hochei, dar și schi alpin, iar în ceea ce privește fotbalul, se așteaptă desemnarea proiectului câștigător al brandului FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare