Sport

BRAȘOV. Primarul Allen Coliban, PRESIUNE IMENSĂ pe CSM Corona! „E simplu să faci performanță cu un buget mult mai mare față de contracandidate”!

 

Într-o conferință de presă susținută astăzi, referitoare la cele 100 de zile scurse din mandatul său – BRAȘOV. Allen Coliban, raport privind primele 100 de zile de primar (VIDEO), primarul Brașovului, Allen Coliban, a discutat și despre ceea ce se întâmplă la CSM Corona, grupare susținută de Municipalitate, punctând că acolo s-au făcut multe nereguli în mandatul lui George Scripcaru. De aceea, clubul se află acum într-o atentă… analiză.

Proiecte unite la fotbal?!

În ceea ce privește echipa de fotbal Corona, lider în Liga 3, într-o serie în care activează și SR Brașov, formația fanilor „stegari”, Allen Coliban a declarat: „Să avem o echipă în Liga 3 cu un buget de două milioane de lei, cu salarii de peste 1.000 de euro, acest lucru este o insultă. E simplu să faci performanță cu un buget mult mai mare față de cotracandidate. Este inechitabil ca echipa Braşovului, SR, să facă performanţă mai mult din voluntariat. Avem nevoie să unim acest proiecte. Să unim suporterii, să eliminăm orice tensiune care nu este benefică sportului braşovean. Trebuie să fim corecţi faţă de sportivi, juniori şi suporteri. Când va fi să promovăm, trebuie să o facem pe principii sănătoase. Cu un buget de două milioane de lei, este ușor să faci performanță. Vom analiza situația și vom lua cele mai bune decizii”.

Se știe, brandul FC Brașov se află în proprietatea Primăriei.

Apoi, la secția de handbal, primarul a spus că sunt „probleme mari”: „S-au plătit bani mulți acolo, pe niște greșeli. Penalităţi de zeci de mii de euro, din bani publici”. 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare