Sport

BRAȘOV. Preview pentru sferturile Erste Liga. Corona a câștigat la Miercurea Ciuc în Liga Națională la hochei pe gheață

 

Înainte de startul confruntării din sferturile Erste Liga, Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov s-au duelat aseară, în Harghita, în Liga Națională de hochei pe gheață.

Brașovenii au reușit să se impună cu 4-3, după prelungiri. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-3 (Becze 2, Gecse / A. Mihaly, Trancă, Borysenko). În prelungiri, același Borysenko a marcat în inferioritate și a adus punctul bonus în tabăra „lupilor”.

Pe finalul sezonului regulat, Corona va juca trei meciuri cu CSM Galați, două la Patinoarul „Olimpic” și unul în Moldova, care vor decide echipa care va intra în play-off de pe prima poziție și va juca în semifinale cu ACSH Gheorgheni.

Până atunci, pentru formația noastră urmează primele două partide cu ciucanii din sferturile Erste Liga, care vor avea loc în Harghita pe 28 februarie și 1 martie.

Rămâne de văzut dacă și când se vor întoarce rușii Peretiagin și Dorofeev, care au probleme cu viza și au fost nevoiți să plece din România în urmă cu ceva vreme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button