Sport

BRAȘOV. Premii în valoare de 50.000 de lei la Cupa Teleferic!!!

 

Așa cum au anunțat organizatorii Cupei Teleferic la schi alpin, „am încheiat cu succes prima ediție și am trăit alături de participanți implicarea, bucuria, dragostea și pasiunea. Reușita acestui concurs ne îndreptățește sa fim vizionari și să sperăm la o participare din ce în ce mai numeroasă în fiecare an, pentru că acest sport nobil merită toată atenția noastră…”.

Cei mai buni schiori din probele de slalom și slalom uriaș, dar nu numai ei, au fost recompensați cu premii în valoare totală de peste 50.000 de lei. 

Câștigătorii au primit câte 1.200 de lei, ocupanții locurile doi, câte 1.000 de lei, iar cei clasați pe locul 3, câte 800 de lei.

Iată învingătorii:

Slalom – secțiunea HC (2005), Antonia Ruxandra Pahonțu, Răzvan Trăistaru; copii (2003-2004), Toth Emese, Andrei Tudor Stănescu; cadeți (2001-2002), Maria Ioana Constantin, Ioan Alexandru Bordi.

Slalom uriaș – secțiunea HC (2005), Alesia Fuchs, Alexandru Drilea; copii (2003-2004), Ruxandra Săndulean, Andrei Tudor Stănescu; cadeți (2001-2002), Maria Ioana Constantin, Horia Andrei Olteanu.

O galerie foto cu imagini de la concurs, precum și lista completă a celor premiați puteți vedea pe: https://www.facebook.com/telefericgrandhotel/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button