Sport

BRAȘOV. Precizia Săcele și AS „SR” Brașov, față în față pentru prima dată. „Cine va câștiga în Cupa României va avea un avantaj moral în campionat”

 

Primele două clasate în Liga 4 brașoveană, Precizia Săcele și AS „SR” Brașov, vor fi față în față mâine, de la ora 14.30, în etapa inaugurală a Cupei României la fotbal, faza județeană.

Confruntarea de la Săcele va prefața duelul mult mai important din ultima etapă a turului Ligii 4, care va avea loc pe „Tineretului” și care va decide campioana de iarnă. În aceste condiții este de așteptat ca cei doi antrenori să nu folosească echipele standard și să mizeze pe fotbalilștii care au evoluat mai puțin până acum.

„Este un meci pe care îl tratăm normal, un bun prilej de antrenament pentru noi. Normal, ne dorim să câștigăm și vom face tot ce putem pentru a merge mai departe. Nu am decis încă ce echipă vom folosi. Să vedem și care este starea băieților după meciul de sâmbătă cu Steagul Roșu. Nu ne-a picat bine că nu am reușit să luăm cele trei puncte, toată lumea a plecat supărată. Trebuie să continuăm să muncim. Acum, cel mai important meci este cel cu Precizia din Cupă și ne dorim victoria”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Lucian Petre. 

Preșdintele AS „SR” Brașov, Vasile Dochița, a menționat: „Se vor întâlni formațiile care se vor lupta și pentru câștigarea campionatului Ligii 4. Noi vrem să ne impunem în toate meciurile și să câștigăm toate competițiile în care jucăm, deci și Cupa României la nivel de județ. Precizia Săcele este pe primul loc în clasamemtul Ligii 4, deci în acest moment este ce mai bună echipă. Nu va fi ușor, dar mergem să jucăm și să ne calificăm în faza următoare”.

De partea cealaltă, tehnicianul săcelenilor, Mihai Stere, a punctat: „Va trebui să fac o analiză asupra lotului, unii jucători au probleme. Trebuie să țin cont că avem patru meciuri în zece zile și pentru mine mei important este campionatul. Cei de la AS „SR” au un lot mult mai numeros și au avantajul că în week-end, în campionat, vor juca acasă cu Dumbrăvița, iar noi vom avea un meci mai greu cu ACS Steagul Roșu Brașov. Cu siguranță cine va câștiga în Cupa României va avea un avantaj moral în meciul din ultima etapă a turului Ligii 4”.

Articole asemănătoare

Precizia Săcele – AS „SR” Brașov este meciul care deschide prima fază a Cupei României, celelalte confruntări programate în această etapă urmând să aibă loc miercuri: Carpați Ucea – ACS Steagul Roșu Brașov; ACSM Codlea – Chimia Orașul Victoria; Inter Tărlungeni – Olimpic Zărnești; Carpați Berivoi – Prietenii Rupea; Inter Cristian – ACS Colțea 1920 Brașov; Aripile Brașov – Olimpic Voila; ACS Prejmer – Avântul Dumbrăvița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button