Sport

BRAȘOV. Precizia Săcele începe aventura în faza națională a Cupei României

 

Campioana fazei județene a Cupei României la fotbal, Precizia Săcele, își va începe mâine drumul în faza națională a competiției.

În primul tur, săcelenii se vor duela, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu gruparea prahoveană CS Păulești. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Din această vară, Precizia Săcele are un antrenor nou, Ciprian Ursu înlocuindu-l pe Mihai Stere.

„Contractul lui Mihai Stere s-a încheiat și am decis de comun acord să nu fie prelungit. Noul antrenor este Ciprian Ursu, cel care în precedentele sezoane a pregătit echipele de juniori ale clubului. El a cucerit de trei ori consecutiv titlul județean și a fost vicecampion național în ultimii doi ani cu echipa U19 a clubului nostru. Am decis să îi oferim șansa să înceapă munca de antrenor și la seniori, la nivelul Ligii 4. Pornim la drum cu mulți fotbaliști tineri, iar obiectivul pentru noul sezon va fi clasarea pe podium la finalul campionatului și creșterea tinerilor din propria pepinieră. Nu mai avem obiectiv clar promovarea, cum a fost în sezonul trecut. Însă nici nu vom face doar act de prezență. Ne vom «bate» și dacă va fi posibil și vom fi pe primul loc nu ne vom da la o parte. Pentru Cupa României, ne dorim un parcurs cât mai lung. Avem un adversar tare încă din primul tur, dar sperăm să facem un meci bun și să ne calificăm. Am început cam târziu pregătirea, este un handicap pentru noi, dar pe parcurs se va rezolva și acest aspect”, a declarat Aurel Bărbuţă, managerul formației săcelene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button