Sport

BRAȘOV. Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc luptă pentru „bronz”

 

Finala mică a Superligii de polo, Corona Sportul Studențesc – Dinamo Bucureşti, se dispută în sistemul cel mai bun din cinci meciuri, echipa care va reuși trei victorii urmând să câștige medaliile de bronz.

Primele două partide ale seriei au loc la Bazinul „Olimpic” din Brașov, astăzi, de la ora 19.00, și mâine, de la ora 11.00. Meciul al treilea este programat pe 24 mai, la București, unde ar avea loc și confruntarea a patra, dacă va fi nevoie. Un eventual duel decisiv s-ar juca la Brașov.

„Sper să intrăm concentraţi şi determinaţi să ne câştigăm meciurile de pe teren propriu. Lupta pentru un loc pe podium este diferită de o partidă de campionat, astfel că îmi doresc să văd seriozitate maximă la echipa mea şi să respecte întocmai ce le cer jucătorilor de pe margine. Faptul că i-am mai învins pe rivali nu înseamnă că trebuie să tratăm jocurile cu superficialitate, pentru că asta s-ar putea să ne coste. Dinamo are o echipă tânără, o echipă care înoată mult şi care poate pune probleme, dacă o laşi să îşi facă jocul. Este adevărat, la început noi ne-am propus altceva, şi anume să ne batem în finala mare, dar nu a fost să fie, aşa că mai aşteptăm un an şi sperăm să fim acolo. Acum, însă, trebuie să facem totul pentru a termina pe podium şi am încredere în băieţi, că au înţeles că trebuie să ia meciurile acestea foarte în serios”, a declarat antrenorul formației brașovene, Aurelian Georgescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare