Sport

BRAȘOV. Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc își joacă șansa în semifinala cu CSM Digi Oradea

 

A treia confruntare dintre Corona Sportul Studențesc și CSM Digi Oradea, din semifinalele Superligii Naționale la polo, va avea loc vineri, de la ora 17.30, la Bazinul „Olimpic”.

Primele două confruntări ale seriei care se decide în sistemul cel mai bun din cinci dueluri au fost câștigate de orădeni cu 11-5 și 10-9. Dacă brașovenii se vor impune vineri, atunci meciul 4 va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, tot sub Tâmăpa.

„Am avut un prim meci foarte slab la Oradea, iar în al doilea ne-am mai revenit și am pierdut la limită. Pentru a ajunge în finală, trebuie să câștigăm trei meciuri, așa că le luăm pe rând, începând cu cel de vineri. Sper ca băieții să intre în apă cu o altă atitudine, iar cu ajutorul propriului public să încercăm să câștigăm cele două meciuri de la Brașov”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

Juniorii 3, spre turneul final

Tot la Bazinul „Olimpic”, juniorii 3 de la Corona încearcă să se califice la turneul final al Campionatului Național.

Puștii antrenați de Florin Turcu, care ocupă poziția a patra în acest moment, dispută returul turneului de calificare. În primul meci, Corona a dispus de AMEFA Arad, 12-2. La turneu mai sunt prezente grupările H20 Tg. Mureș, Viitorul Cluj, CSȘ 4 Chișinău, Crișul Oradea, CSM Cluj și Progress Oradea.

Primele patru clasate se califică la turneul final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button