Sport

BRAȘOV. Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc au câștigat primul duel cu CSM Digi Oradea

 

Corona Brașov Sportul Studențesc a câștigat astăzi, la Bazinul Olimpic, primul duel al week-end-ului cu CSM Digi Oradea, din Superliga Națională de polo.

Formația antrenată de Aurelian Georgescu s-a impus cu 8-7. Golurile învingătorilor au fost marcate de Albu 3, Drăghici, Ivovic, Creţu și Jajcinovic.

„Am obținut o victorie importantă. Vreau să îi felicit pe băieţi, care au luptat până la sfârşit. Chiar dacă am început mai prost, am avut încredere în noi şi la final acest lucru s-a văzut în rezutatul final. Sper ca mâine să începem mult mai bine şi să gestionăm mai bine partida. Orice victorie contează pentru noi, pentru că anul acesta avem obiectiv clasarea pe poziția a treia. Dacă reuşim să ajungem mai sus, cu atât mai bine pentru club şi pentru băieţi, mai ales că poziţia a doua în clasament ar face ca în play-off să jucăm mai multe meciuri acasă”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

Mâine dimineață, de la ora 11.00, cele două formații se vor duela din nou, intrarea la Bazinul Olimpic fiind liberă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button