Sport

BRAȘOV. Polo de calitate la Bazinul Olimpic

 

Corona Brașov Sportul Studențesc va juca în acest week-end, la Bazinul Olimpic, două meciuri cu CSM Digi Oradea, în Superliga Națională la polo. Primul duel este programat astăzi, de la ora 12.00, al doilea urmând să aibă loc mâine dimineață, de la ora 11.00. Intrarea este liberă.

„Vor fi două meciuri destul de grele, mai ales că venim după pauza de sărbători. Sper să reintrăm repede în formă şi să facem două meciuri bune. sper să obţinem două victorii, dar suntem conştienţi că vor fi două meciuri disputate. Campionatul este mult mai disputat decât în anii trecuţi. În frunte este Steaua, iar apoi suntem trei echipe aflate la aceeaşi valoare iar asta face ca totul să fie mai atractiv pentru public. După meciurile de campionat urmează Cupa României, în perioada 19-21 ianuarie, la bazinul Steaua. S-a schimbat modul de desfăşurare, nu mai e cu două grupe, acum va juca locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7 şi tot aşa. În aceste condiţii noi, care am terminat pe locul 4 vom juca cu locul 5, iar apoi vom ajunge să întâlnim Steaua. Una peste alta, nu avem ce face ne vom juca şansa”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button