Sport

BRAȘOV. Planurile tehnicianului Lucian Petre la AS „SR” Brașov. „Ar fi păcat să nu fim acceptați în Liga 4. Nu mai există o altă echipă cu asemenea fani”

 

AS „SR” Brașov, formația suportarilor „stegari”, s-a reunit aseară, tehnicienii Lucian Petre și Andrei Șanta conducând primul antrenament pe Stadionul „Tineretului”.

„Începem totul de la zero. Poate îmi stă scris în frunte să încep de la zero oriunde mă duc. Sperăm să putem să ne punem repede pe picioare. Aproape toți jucătorii din lot au terminat junioratul aici, la echipele din județ. Cu siguranță că va fi extrem de greu. Dintre formațiile care doresc ceva, noi am început pregătirile cel mai târziu. Dar, este evident că în acest proiect nu poți să îți propui altceva decât să ajungi sus. Rămâne de văzut cât de repede putem forma lotul. Nu sunt convins că toți fotbaliștii care sunt acum la antrenamente vor și rămâne. Cu siguranță, cei care vor veni și vor juca pentru AS «SR» Brașov vor avea condiții pe care le-ar găsi la orice grupare cu pretenții din Liga 4. Am asigurările oferite de liderii suporterilor. Apoi, un factor determinant este Vasile Dochița. Toată lumea îl cunoaște și a făcut totul pentru a asigura continuitate la nivel de Liga 2 pentru FC Brașov”, a declarat antrenorul Lucian Petre.

AS „SR” Brașov așteaptă încă un răspuns de la Asociația Județeană de Fotbal Brașov în legătură cu eșalonul în care va fi înscrisă echipa. Oficialii au făcut cerere pentru un loc în Liga 4, rămâne de văzut ce va decide AJF.

„Ar fi un an pierdut dacă ne vor înscrie în Liga 5. Ar fi păcat să nu fie acceptată formația noastră în Liga 4, mai ales la ceea ce s-a văzut în tribună la acest prim antrenament. Nu știu dacă mai există vreo grupare cu asemenea fani la acest nivel. Din punctul meu de vedere, echipă fără suporteri nu există. Mai devreme sau mai târziu dispare. M-aș bucura ca acest proiect de la Brașov să reușească la fel cum s-a întâmplat la Ploiești, Galați, Cluj sau Constanța. S-a dovedit că acolo s-a putut, de ce să nu și la Brașov? Dacă avem răbdare și facem pașii normali va fi posibil. Sper că vom juca în Liga 4, ar fi un real câștig pentru fotbalul brașovean”, a adăugat Lucian Petre.

Cel mai important jucător din lotul formației de la poalele Tâmpei este Horia Popa, fotbalist cu prezențe în Liga 1.

„Este minunat. Mă bucur că suporterii au luat inițiativa și au făcut această echipă. Era singura soluție. Eu mă voi implica 100%, voi da tot ce am mai bun pe teren pentru echipă, pentru suporteri, pentru brașoveni”, a menționat Horia Popa.

CITEȘTE ȘI: 

AS „SR” BRAȘOV. Primul antrenament al echipei fanilor „stegari”. Suporterii au făcut spectacol în tribună – FOTO+VIDEO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button