Sport

BRAȘOV. Peste 150 de sportivi și-au anunțat prezența la prima ediție a Trofeului „Țara Bârsei” la orientare

 

Prima ediție a Trofeului „Țara Bârsei” la orientare, competiție care și-a propus să readucă în Brașov tradiția întrecerilor de gen, va avea loc la finalul săptămânii, sâmbătă și duminică.

La competiția organizată de CS Babarunca Săcele și CSU Brașov vor participa peste 150 de sportivi, cu vârste cuprinse între 10 și 85 de ani. Vor fi prezenți sportivi importanți ai disciplinei, precum Andra Anghel, vicecampioană europeană de juniori în 2010, Veronica Minoiu, campioană modnială de veterani în 2015 sau Pavel Gligor, multiplu medaliat în competiții internaționale.

Trofeul „Țara Bârsei” va debuta sâmbătă, la ora 11.00, prima cursă fiind una de sprint, care va avea loc în zona Complexului Turistic Hanul Mureșenilor din Săcele. Tot sâmbătă, de la ora 14.30, în Săcele, este programată o cursă de sprint urban. În fine, duminică, în pădurea de la poalele Highișului va avea loc proba de distanță medie, sosirea fiind în zona Complexului Turistic Hanul Mureșenilor. Festivitatea de premiere va începe la ora 14.00.

La competiție pot participa și amatori, pentru care au fost create categoriile open și open tehnic.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button