Sport

BRAŞOV. Peste 150 de sportivi la Trofeul „Ţara Bârsei”

 

Brașovul este la finalul acestei săptămâni gazda celei de-a II-a ediții a trofeului Țara Bârsei la Orientare în alergare. Competiția este înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Orientare, fiind etapă în Campionatul Național de Orientare, la Brașov anunțându-si prezența cei mai buni sportivi din țară. Competiția este organizată în două etape. Sâmbătă, 5 august, va avea loc prima etapă în cartierul Noua din Brașov. Startul se va da la ora 15.00 în zona Sicorex și va fi o cursă de sprint urban, sosirea urmând să aibă loc lângă lacul din parcul Noua. Posturile sunt amenajate de organizatori atât în zona de oraș, cât și în parc, două posturi fiind chiar pe insulița din mijlocul lacului.
Duminică, 6 august, concursul se va muta în Poiana Brașov. Zona de start va fi amplasată în spatele sediului Poliției, lângă lac, startul urmând să se dea la ora 10.00. Sosirea și premierea vor fi lângă cabana Rossignol, cursa fiind una de distanță lungă. La concurs vor participa sportivi legitimați din întreaga țară, la categorii începând cu 10 ani și până la peste 80 de ani. Amatorii sunt așteptați și ei la categoriile Open și Family. Înscrierile la aceste categorii se pot face și la fața locului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button