Sport

BRAŞOV. Peste 1.000 de copii la ENJOY CUP BRAȘOV – PLAY THE GAME

 

Baza sportivă Celta Braşov din Tărlungeni a găzduit o nouă ediție a turneului de fotbal pentru copii, ENJOY CUP BRAȘOV – PLAY THE GAME. Peste 1.000 de copii s-au întrecut pentru glorie, dar și pentru premiile puse în joc.

Ultimul antrenor care a dus FC Brașov în cupele europene, Gabi Stan, a fost ambasadorul acestei ediții și a premiat toți micii fotbaliști cu medalii personalizate, o noutate pentru această ediție.

„M-am simțit mult mai tânăr printre acești copilași, mă bucur că astfel de evenimente îi ajută să se dezvolte și să crească în valoare. Am văzut mulți copii talentați, semn că resursele țării noastre sunt încă însemnate. Trebuie un proiect la nivel național pentru revigorarea fotbalului românesc, iar astfel de evenimente sunt foarte benefice. Vreau să felicit toți participanții și oricând voi fi alături de ei”, a declarat Gabi Stan.

La eveniment a participat şi fostul internațional Petre Marin, care acum conduce școala de fotbal New Star’s din București.

„A fost o organizare excelentă, pe lângă faptul că Brașovul mereu este atractiv. Baza sportivă de la Tărlungeni oferă condiții bune de joc, mai se pot aduce îmbunătățiri, dar sunt convins că se fac eforturi pentru asta. Vom reveni cu plăcere și la următoarea ediție”, a spus Petre Marin.

Campioanele ediţiei au fost:

U15 – Academia Radu Rebeja Chișinău;

U14 – FC Brașov Steagu Renaște;

U13 – Celta Academy Brașov;

U12 – FCSB București;

U11 – Celta Academy Brașov;

U10 – NEW STAR’S București;

U9 – Luceafărul Constanța;

U8 – Kinder Constanța;

U7 – ACS Kinder Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare