Sport

BRAȘOV. Perioadă grea pentru handbalistele de la Corona. FOTO

  • 2_216794.jpg
  • 3_216791.jpg
  • 4_216793.jpg
  • 5_216792.jpg
 

Handbalistele de la Corona Brașov au parte în această perioadă de antrenamentele de care sportivii vor să scape cât mai repede. Sub îndrumarea „secundului” Dumitru Berbece și a preparatorului fizic Marius Grancea, brașovencele se pregătesc la Stadionul „Carpați” și în sala de forță.

De la antrenamente lipsesc Oana Bondar, care este așteptată să revină luni din vacanța petrecută în SUA, Denisa Dedu și Laura Chiper, convocate la echipa națională care a început pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Rio, Cristina Crețu, Daciana Hosu, Sorina Târcă, Claudia Lăcătuș, Daria Bucur și Ana Maria Berbece, plecate împreună cu antrenoarea Mariana Târcă la reprezentativa U18 a României care în perioada 19-31 iulie va participa la Campionatul Mondial.

„Sunt mulţumit de antrenamente şi de implicarea pe care o au fetele. Nu este uşor, dar trag de ele. Normal, venind imediat după vacanţă, oricât de treptat am lua pregătirea, mai apar şi mici probleme musculare. Sper să nu se agraveze şi să terminăm cu bine din punct de vedere medical această perioadă. De săptămâna viitoare vom intra şi în sală şi vom lucra cu mingea. Nu vom renunţa de tot la pregătirea fizică, dar le vom îmbina pentru că o să apară în curând şi meciurile amicale şi trebuie să fim pregătiţi”, a declarat antrenorul secund al Coronei, Dumitru Berbece.

La rândul său, preparatorul fizic Marius Grancea a comentat: „Ca orice perioadă de pregătire care vine imediat după vacanţă, nu este deloc uşor de suportat de organism, dar cu toate acestea, fetele trag tare la antrenamente. Se vede că îşi doresc să ajungă la forma fizică pe care o așteptăm, fiind conştiente că atunci când vor începe meciurile aceste antrenamente le vor ajuta. Mă bucur că atmosfera este foarte bună, pregătirea se face cu zâmbetul pe buze chiar şi atunci când este foarte greu. Până acum, chiar dacă am lucrat doar la rezistenţa fizică şi în sală, pe aparate, pot spune că se vede un progres”.

Spre finalul lunii, Corona va susține primele meciuri amicale, iar la începutul lunii august, după ce se va întoarce antrenoarea Mariana Târcă, echipa va pleca într-un cantonament la Cheile Grădiștei.

Tot în luna august, echipa de la poalele Tâmpei va participa la două turnee, unul la Roman, celălalt la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. 

CITEȘTE ȘI: 

Când va intra CORONA BRAȘOV în „focurile” Cupei EHF?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button