Sport

BRAȘOV. PERFORMANȚĂ. Puștii de la ACS Steagul Roșu Brașov s-au calificat în Liga Elitelor

 

Dintr-o serie din care au mai făcut parte Gaz Metan Mediaș, Interstar Sibiu, Hermannstadt Sibiu, Șoimii Sibiu și AFK Miercurea Ciuc 2, echipa U17 a clubului ACS Steagul Roșu Brașov a reușit să se califice în Liga Elitelor Campionatului Național de fotbal.

În ultima etapă a fazei preliminare, brașovenii au câștigat la Sibiu, 4-2 cu Interstar, terminând seria cu 8 victorii, o remiză și o înfrângere.

„Acest moment confirmă parcursul foarte bun al acestor copii minunaţi, care în luna iunie au ajuns până în faza semifinală a campionatului de Juniori C Elită. Bineînţeles, aşteptăm cu nerăbdare debutul în Liga Elitelor şi ne dorim un parcurs cât mai bun acolo”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel.

Liga Elitelor, care va începe pe 14 octombrie, va avea două serii, Est și Vest, formate din câte 10 grupări. Momentan, FRF nu a anunțat din ce serie va face parte ACS Steagul Roșu Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button