Sport

BRAŞOV. Performanţă pentru puştii de la CORONA. Al doilea succes în KML

 

Echipa U14 de hochei pe gheaţă de la Corona Braşov a câştigat turneul III al KML (Karpat Magyar Liga), o competiţie în care sunt implicate formaţii din Ungaria şi România.

În finala turneului care a avut loc la Cârţa, puştii de la Corona au dispus de DAB Dunaujvaros, 4-3, după executarea loviturilor de departajare.

Alpar Kovacs Alpar, Cezar Şendrea şi Luca Moise au marcat în timpul regulamentar, timp ce Matei Bolocan a reuşit golul decisiv la loviturile de departajare.

„A fost al treilea turneu din campionatul comun româno-maghiar. Pe primul tot noi l-am câştigat, iar în cel de-al doilea am jucat finala cu MAC Budapesta şi am pierdut 1-2Va mai fi un turneu, după care se va face clasamentul general. Avem şanse mari să fim campioni. Noi ne-am înscris în această competiţie pentru a ne duela cu echipe bune, pentri a avea parte de o competiţie puternică penzri copii. Oricum, din punctul meu de vedere, Corona Braşov este printre echipele de top din România şi Ungaria în ceea ce priveşte academiile de copii”, ne-a declarat antrenorul formaţiei U14 de la Corona, Laszlo Kovacs.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare