Sport

BRAȘOV. Penzes și Rusnak, OUT de la CORONA. Noul antrenor e… (foto 2)

  • macqueen.jpg
 

Ceea ce www.mytex.ro a anunțat în premieră și în exclusivitate încă de pe 15 februarie (detalii aici: BRAȘOV. Corona, înfrângere la „MASA VERDE”. EXCLUSIV. PENZES și RUSNAK ar putea fi DEMIȘI) a devenit realitate.

Antrenorul Julius Penzes și „secundul” Ondrej Rusnak au plecat de la Corona Brașov, ruperea contractului fiind făcută pe cale amiabilă.

Noul antrenor al „lupilor”, cu care Corona va ataca play-off-ul în Erte Liga și în Liga Națională este canadianul Dave MacQueen.

Canadianul va ajunge mâine la Brașov, iar luni va debuta pe bancă, în primul meci al seriei cu ACSH Gheorgheni din sferturile Erste Liga.

Din 2012 și până acum, Dave MacQueen a fost antrenorul formației austriece Dornbirner EC, care evoluează în EBEL.

Articole asemănătoare

„Corona Brașov a ajuns la un acord amiabil de reziliere a contractelor cu antrenorii Julius Penzes și Ondrej Rusnak, datorită unor tensiuni acumulate la nivelul echipei în ultimele luni.

Clubul nostru îi mulțumește lui Julius Penzes pentru tot ce a realizat la Brașov.

Julius Penzes va rămâne în hocheiul românesc ca selecționer al echipei naționale.

Corona Brașov va fi preluată de către antrenorul canadian Dave MacQueen (61 de ani).

Acesta va fi ajutat, din postura de antrenor secund și jucător, de către Levente Zsok cel care face parte din echipa noastră încă de la formarea acesteia”, a anunțat clubul Corona într-un comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button