Sport

BRAȘOV. Pe cine SPRIJINĂ Mariana Târcă la șefia FRH?!… Ce POST vizează?!…

 

Cunoscuta antrenoare de handbal brașoveană Mariana Târcă a decis să se implice serios în alegerile care vor avea loc în data de 14 februarie la FRH.

Actualmente la CS Transilvania, Mariana Târcă va candida pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, făcând echipă cu Narcisa Lecușanu, cea care vizează postul de președinte, deținut acum de Alexandru Dedu.

„Vreau să fac echipă cu Narcisa Lecuşanu. Ideile noastre pentru handbal se potrivesc, avem aceleaşi idealuri. Simt că pot să ajut mai mult handbalul, sport care m-a format ca om, simt că trebuie să fiu mai aproape, iar experienţa acumulată la toate nivelurile cred că poate reprezenta un factor important… Cunosc foarte bine tot ce se întâmplă în fenomen şi am simţit pe pielea mea care sunt carenţele, care sunt plusurile. Bineînţeles, îmi doresc să îmbunătăţim puţin handbalul ca viitor, iar aici mă refer la Centrele de Copii şi Juniori, la Şcolile Sportive, la tot ce înseamnă handbal juvenil”, i-a declarat Mariana Târcă jurnalistului brașovean Marius Huțu (Pro Sport).

De asemenea, Târcă își dorește ca antrenorii români să fie și respectați, și ajutați în același timp.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button