Sport

BRAȘOV. Patinoatorii de la Corona au dominat Naționalele de la Cluj

 

Patinatorii de la Corona au obținut 34 de medalii (14 aur, 15 argint și 5 bronz) la Campionatele Național care a avut loc la Cluj.

La seniori, Cosmin Nedelea a dominat autoritar întrecerea și a devenit campion în toate probele și la general, în timp ce Cristi Popa a fost al doilea de fiecare dată. La senioare, Mihaela Hogaș a cucerit titul la 1.000 m, a luat „argintul” la 500 m și 1.500 m și „bronzul” la 3.000 de metri. În clasamentul general, ea a ocupat locul 3.

Celelalte medalii au fost cucerite de Roxana Manolache (junioare 2 – 4 „aur”, un „argint), Ramona Ionel (junioare A – un „aur”, 4 „argint”), Antonia Citre Frâncu (junioare B – un „aur”, 2 „argint”, 2 „bronz”), Diana Stanciu (junioare E – un „bronz”), Anya Adafinei (junioare F – un „argint”) și Alexandra Spătăroiu (junioare F – 2 „bronz”).

„Pot spune că a fost un concurs foarte bun pentru cei mari, de la care mă aşteptam să obţină multe medalii, însă mă bucură foarte tare şi prestaţia celor mai mici şi mai ales tehnica pe care aceştia au dobândit-o. Am mare încredere că aceştia vor călca pe urmele Mihaelei Hogaş şi a celorlalţi seniori valoroşi din club. Avem mulţi sportivi care vin din spate, încă de la nivel de copii şi până la juniori mari, iar asta nu poate decât să ne bucure şi să demonstreze că ne-am format propria pepinieră”, a declarat antrenorul Bogdan Stănescu.

După o săptămână de vacanță, patinatorii de la Corona vor începe pregătirile pentru Cupa Mondială pe gheață din luna noiembrie, unde vor merge neoseniorii (U23) Mihaela Hogaș și Cosmin Nedelea și juniorii mari Roxana Manolache şi Ramona Ionel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare