Sport

BRAȘOV. Oraș de poveste…

 

Asta că tot e de sezon și că, în așteptarea lui Moș Nicolae – cel cu nuielușa – și apoi Moș Crăciun, „zona metropolitană” pute, și la propriu, și la figurat. Pentru mirosurile pestilențiale din cartiere (parfum, din cel mai scump), brașovenii s-au mobilizat și au anunțat proteste, iar despre cazul Corona, cu driblingurile sinucigașe de încălcare a regulamentului antidoping și dârele lăsate de pe la celelalte secții, abundă comentariile de tot felul pe rețelele de socializare, de la amărăciune și dezamăgire, la iritare maximă.

În ceea ce privește sportul din Brașov, oamenii (tinerii, în special) vor și transparență, și performanță, dacă tot sunt folosiți banii lor proveniți din taxe și impozite pentru „hrana” unui club bugetofag care pare că ascunde multe într-un ambalaj de staniol, începând cu auditul promis la defuncta secție de fotbal, unde pseudojucători aduși de prin America de Sud mâncau șaorma – delicatesă – pe trotuarele din centru, iar echipa, „lanternă” în Liga 1, făcea naveta cu RATBV-ul la meciurile de pe „Tineretului”. Apropo, băieții compostau biletele în ecourile decontărilor?!… Pe vremea aia circula și un zvon cu niște semnături false, care, însă, s-a pierdut în negura vremurilor.

Acum, microbiștii sunt amăgiți cu noile proiecte rozalii aflate pe agenda electorală, Sala Polivalentă (va fi mândria României, bineînțeles – nu contează costurile ridicării ei pe un teren mlăștinos, după cum a semnalat consilierul Șerban Șovăilă) și stadionul modern, de 25-35.000 de locuri, care va „răsări”, odată, prin Bartolomeu – încă nu se știe locația cu exactitate. Există riscul ca, atunci când obiectivele amintite vor fi inaugurate, cu mare fast – evident, să nu (mai) avem formații la nivel înalt, nici la handbal, nici la fotbal.

Și totuși, politicul chiar n-are nici o vină în treaba asta?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare