Sport

BRAȘOV. Optimism în tabăra „olimpicelor” înainte de seria cu Sf. Gheorghe. „Singurul nostru gând este să câștigăm și să mergem în finală”

 

Semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, care se joacă în sistemul cel mai bun din trei partide, debutează în acest final de săptămână. Pentru un loc în ultimul act al campionatului, Olimpia CSU se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, campioana en-titre și câștigătoarea sezonului regulat. Primul meci al seriei va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Covasna.

Deși în acest sezon au pierdut toate partidele cu Sepsi, jucătoarele de la Olimpia CSU sunt optimiste.

„Cred că va fi o serie disputată. Suntem conștiente că pornim cu a doua șansă, dar cred în echipa noastră și suntem capabile să fim surpriza din acest final de campionat”, a declarat Dora Ardelean.

„Trebuie să ne concentrăm pe apărare, să fim la nivel înalt pe tot parcursul meciului de ls Sf. Gheorghe. Trebuie să fim o echipă și să ne atingem obiectivul, calificarea în finala campionatului. Cu siguranță, avem șansa noastră. Trebuie să ne facem treaba, iar singurul nostru gând este să câștigăm această serie”, a punctat Michaela Houser.

Totodată, tehnicianul Dan Calancea a comentat: „Fetele sunt foarte motivate și conectate. Pornim cu șansa a doua, dar asta nu înseamnă că Sf. Gheorghe va fi echipa care va merge în finală. Vom face tot ce se poate și sunt convins că avem argumentele noastre în această luptă pentru calificarea în ultimul act. În acest sezon nu am reușit nici o victorie cu Sf. Gheorghe, este singura formație pe care nu am învins-o. Sper să o facem acum, când este cel mai important. Primul meci al seriei este extrem de important. Sper că vom obține victoria. Pentru a ne impune acolo, trebuie să «prindem» o zi de excepție, să avem o defensivă solidă, să nu comitem mari greșeli. Detaliile vor face diferența. Sunt convins că publicul de la Sf. Gheorghe va fi prezent în număr mare. Pe de altă parte, fetele noastre sunt obișnuite și le place să joace într-o asemenea atmosferă, iar acest aspect poate să le influențeze pozitiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button