Sport

BRAŞOV. Optimism în tabăra Coronei înaintea partidei cu SCM Craiova

 

Corona Braşov îşi continuă lupta de recuperare a terenului pierdut în Liga Naţională la handbal feminin. 

Duminică, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, braşovencele se vor duela cu SCM Craiova, grupare care a reprezentat România în actuala ediţie a Cupei Cupelor, fiind eliminată în optimi de Krim Ljubljana. În Liga Naţională, oltencele sunt pe poziţia a şaptea, la trei lungimi în spatele formaţiei de la poalele Tâmpei.

„Ne aşteăptăm să fie un meci greu, dar sper să repetăm evoluţiile bune din ultima perioadă. Suntem conştiente că SCM Craiova va veni să lupte pentru puncte la Braşov dar şi noi ne dorim să facem un joc cât mai bun, iar la final să avem în cont trei puncte în plus. Cred că acest lucru va fi posibil, dacă vom pune în aplicare ceea ce am exersat la antrenament. Personal, îmi doresc să am evoluţii cât mai bune şi să ajut echipa”, a declarat ieri Daniela Raţiu.

La rândul ei, Nicoleta Dincă a punctat: „Ne dorim să arătăm că meciul cu Universitatea Cluj şi toate acele dueluri în care am jucat altceva decât ceea ce lumea aştepta de la noi au fost o întâmplare şi că valoarea noastră este alta. Ultimele evoluţii ne-au dat încredere şi sper să menţinem acelaşi nivel bun şi în următoarele etape. Ştim că de acum încolo ne aşteaptă partide grele. Totuşi, atmosfera în echipă este bună, ne pregătim intens şi dacă vom reuşi să punem în aplicare în teren ceea ce pregătim în antrenamente, eu am încredere că putem avea rezultatele pe care le dorim”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare